Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Dada Sayang

rasane koyo ngene
yen lagi nandang kahanan
tak kuat-kuatne ati
nadyan loro tenan
sing dikarepne
selawase sesandingan
nyatane kabeh mung dadi kenangan

yen pancen mung semene
tresnomu kanggo awakku
yo wis kudu tak lilakne
nadyan perih atiku
ninggalke aku
kowe malah ro wong liyo
aku sadar wis ra ono artine

yo wis dada sayang
dewe wis ra dadi siji
sing ati-ati nggon bebrayan
tak dongakne tresno nyawiji

yo wis dada sayang
lilo ora tak gondeli
amergo wis kudu sadar
dudu sopo-sopo aku iki

yen wonten kurang
ngapunten kulo
cukup ngerti wae
setyomu mung semono

yen pancen mung semene
tresnomu kanggo awakku
yo wis kudu tak lilakne
nadyan perih atiku
ninggalke aku
kowe malah ro wong liyo
aku sadar wis ra ono artine

yo wis dada sayang
dewe wis ra dadi siji
sing ati-ati nggon bebrayan
tak dongakne tresno nyawiji

yo wis dada sayang
lilo ora tak gondeli
amergo wis kudu sadar
dudu sopo-sopo aku iki

yen wonten kurang
ngapunten kulo
cukup ngerti wae
setyomu mung semono

yo wis dada sayang
dewe wis ra dadi siji
sing ati-ati nggon bebrayan
tak dongakne tresno nyawiji

yo wis dada sayang
lilo ora tak gondeli
amergo wis kudu sadar
dudu sopo-sopo aku iki

yen wonten kurang
ngapunten kulo
cukup ngerti wae
setyomu mung semono