Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Eromoko Seksine Janji

Neng Terminal Eromoko Wonogiri
Kang dadi seksi
Sliramu ketemu aku
Netes eluh ngrangkul awakku

Percoyo mas iki dudu pacoban
Nanging iki dalan katresnan
Pangestune aku tetep nresnani
Mugo wong tuomu merestui

Kowe ojo sumelang
Aku bakal berjuang kanggo awakmu
Bakal tak buktekne 
Yen aku pantes dadi konco uripmu

Percoyo awakku
Wong tuomu bakal gelem nompo aku
Di Eromoko
Dadi seksine janji katresnanku