Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Bojoku Semangatku (versi global music)

Bojoku wonge Ra ngganteng 
Ireng mbuseng kileng kileng
Nanging wani kerjo rekoso
Sing nggarai aku tresno

Bojoku wonge Ra gengsi
Kerjo abot di lakoni
Snadyan sibuk tetep gemati
Tetep eling anak istri

Bojoku semangatku
Sing nggawe bungah atiku
Kerjo Rino wengi Yo mung kanggo aku

Bojoku semangatku 
Susah seneng karo aku
Matur suwun gusti sampun di paringi
Bojo engkang gemati