Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Agisnia - Kudu Piye

Mung perih seng tak roso
Yen kelingan mung ngelus Dodo
Rapopo 

Ning ati durung nerimo
Mergo wong seng tak tresno lungo
Nelongso 

Oh Kudu nangis rasane
Mung di anggep wong sepele
Ngertio
Aku tresno Kowe Ra percoyo 

Wes tak usaha ne Kabeh kanggo Kowe
Nanging ngopo malah aku seng berjuang dewe

Kudune Kowe ngerti sng tak rasakne Iki
Nganti kapan kudu ngene takk kuat ne Yen Iki dalane

Wes cukup aku ngalah
Seng penting awakmu bungah 
aku pasrah 

Oh Kudu nangis rasane
Mung di anggep wong sepele
Ngertio
Aku tresno Kowe Ra percoyo 

Wes tak usaha ne Kabeh kanggo Kowe
Nanging ngopo malah aku seng berjuang dewe

Kudune Kowe ngerti sng tak rasakne Iki
Nganti kapan kudu ngene takk kuat ne Yen Iki dalane