Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Dhe Baz - Aku Wes Tau

Pancen Ora Gampang
Nglakoni Urip Sesandingan
Aku wes nyobo bertahan
Kowe ngajak bubaran

Jare Sayang Aku
Lakumu Bedo Ro Omongmu
Masio Gawe Tatu Wes Lilo Atiku
Sing Penting Wes Tau

Sak Ora Orane Awakku 
Wes Tau Ngrasakne Urip Karo Kowe
Masio Wayah Susah Karo Kene
Wayah Senenge Kowe Karo Liyane

Sak Ora Orane Awakku
Wes Memperjuangke Awan Wengi Sore
Masio Kahanane Lan Kenyataane
Kowe Milih Liyane

Atiku wes ayem
Awakmu wes seneng
Mugo Kowe Langgeng