Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Falen Finola - Pingin Nangis Tapi Isin

Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio, nganti atiku loro
Pepes awakku, ambruk cagak atiku
Pengen nangis tapi isin

Mung iso ngempet ning njero batin
Yen tak rasakke jebule kok seje
Rapodo karo manise ucape
Opo kowe seneng yen ati iki kelaran

Tresnoku tibak’e mbok gawe dolanan
Kebangeten nggonmu nyikso atiku
Wes kadung sayang, kowe malah ngilang

Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio, nganti atiku loro
Pepes awakku, ambruk cagak atiku

Pengen nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin