Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Fira Azzahra - Asw

Atiku kadung jeru karo kowe
Tapi atimu malah berpaling ro liyane
Opo aku kurang sayang
Tegane kowe ngilang
Ninggalke roso tresno dadi kenangan

Rasane jero ati kudu nangis
Perih batinku kelingan koyok di iris iris
Kowe tego nggowo tresno
kowe lungo ninggal loro
ra mikir atiku dadi korban cintamu

Getun aku kenal kowe
Kadung tak tutup atiku nggo liyane
Opo aku kurang sayang
Tegane kowe ngilang
Ninggalke roso tresno dadi kenangan