Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Fira Santika - Jajal Kowe Dadi Aku

Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne bersabar

Jajal kowe dadi aku
Tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

Wis pancen tresnoku marakke bertahan
Nyanding kowe sing isih kumat kumatan
Ket biyen selalu aku yang harus mengalah
Kadang malah kowe sing nuduh aku salah

Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne bersabar

Jajal kowe dadi aku
Tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

Wis pancen tresnoku marakke bertahan
Nyanding kowe sing isih kumat kumatan
Ket biyen selalu aku yang harus mengalah
Kadang malah kowe sing nuduh aku salah

Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne bersabar

Jajal kowe dadi aku
Tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

Aku ra pingin pisah
Nanging aku meh ra betah
Sing tak jaluk kowe endah berubah

Ket biyen selalu aku yang harus mengalah
Kadang malah kowe sing nuduh aku salah

Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne bersabar

Jajal kowe dadi aku
Tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku

Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne bersabar

Jajal kowe dadi aku
Tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku
Jajal kowe dadi aku