Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Fire Amanda - Pilihan Ati

Matur nuwun uwis ono ning nyandingku
Terus ngancani uripku
Susah seneng bareng aku

Matur nuwun wes dadi pilihan ati
Tresnoku mung ono siji
Karo kowe tekan mati

Tanpomu aku dudu sopo sopo
Kowe ono ning ati, tak gowo tekaning ngimpi
Ora bakal luntur tresno ro kowe
Bakal tak jogo tekan saklawase

Tanpomu ning sandingku aku sepi
Sumpahku ning ati, kowe ra bakal tak larani
Ora bakal luntur tresno ro kowe
Bakal tak jogo tekan saklawase

Matur nuwun uwis ono ning nyandingku
Terus ngancani uripku, susah seneng bareng aku
Matur nuwun wes dadi pilihan ati
Tresnoku mung ono siji, karo kowe tekan mati

Matur nuwun uwis ono ning nyandingku
Terus ngancani uripku, susah seneng bareng aku
Matur nuwun wes dadi pilihan ati
Tresnoku mung ono siji, karo kowe tekan mati