Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Anjay Angel Tuturanmu

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Anjay, anjay, anjay
Angel temen tuturanmu

Ngel, angel
Angel temen tuturanmu
Ngel.. angel
Angel temen kandananmu

Sampe meniren rasane lambeku
Kerono sering ngandani awakmu
Sampe meniren rasane lambeku
Nanging kowe sih tetep..
Sih tetep ora gelem nggugu..

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Kesel, kesel lambeku..

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Anjay, anjay, anjay..
Angel temen tuturanmu..

Ngel, angel
Angel temen tuturanmu
Ngel, angel
Angel temen kandananmu

Sampe meniren rasane lambeku
Kerono sering ngandani awakmu
Sampe meniren rasane lambeku
Nanging kowe sih tetep
sih tetep ora gelem nggugu

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Kesel, kesel lambeku

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Anjay, anjay, anjay
Angel temen tuturanmu