Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Kelangan Tresnomu

Ngene Rasane kelangan
Kelangan wong sing tak sayang
Peteng jagate atiku Kelingan
Kowe ninggal Aku

Tak Lalek lalekno tapi atiku tetep eling
Mung biso nyawang
Ngangen ngangen tapi
Ora biso nyanding

Tak tuliske lagu....tak tembangke
Nggo sliramu....nandes jeru atiku
Perihe mok gawe TATU

Amung bisa nyawang fotomu
Saben ku kangen sliramu
Jujur sak jeroning batinku
Abot Kelangan Tresnomu

Kowe milih tresno sing liyo
Aku biso opo
Mung ngempet ing jero dodo

Lilo kudu lilo
Senajan perih sing tak roso
Kuatne atiku
Kudu kelangan tresnomu