Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Jihan Audy, Wandra - Aku ra mundur

aku ra mundur dik, teguh atimu
masio sandaya ra ngerestuiku
koyo tepung kanji nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui wong tuo biso opo..

mas.. aku pingin cerito
tentang kita berdua
wong tuoku ora setuju
yen kowe lan aku bersatu

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan

aku ra mundur dik, teguh atimu
masio sandaya ra ngerestuiku
koyo tepung kanji nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui wong tuo biso opo.. 

genggemen tanganku kalau kamu ragu
optimis wae Gusti mboten sare

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan

aku ra mundur dik, teguh atimu
masio sandaya ra ngerestuiku
koyo tepung kanji nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui wong tuo biso opo..

aku ra mundur dik, teguh atimu
masio sandaya ra ngerestuiku
koyo tepung kanji nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui wong tuo biso opo..
genggemen tanganku kalau kamu ragu
optimis wae Gusti mboten sare