Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Mala Agatha - Ora Sejalan

Aku mulai ragu... sepiro gedene tresnamu
Janji sing mbok ucapke neng aku 
Sing tak rasak rasakne kowe ra koyo biasane
Opo kowe ra eleng karo aku

Koe karo aku wis ramungkin dadi siji
Keegoan yang berkahir emosi
Tak kuatne atiku ngadepi kahanan uripku
Tatu atiku malah soyo jeru

Mungkin iki wis garise 
Aku lan kowe dudu jodone
Sak kuat kuate bertahan 
Aku yakin bakal sia sia

Raono gunane di terusne 
We ro aku mung cukup semene
Yen Pancen Iki dudu dalane
Tak ikhlas ne mesyo isih balek kanan wae