Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Ndarboy Genk - Lintang Sewengi

yen ono salah neng uripku
kulo nyuwun pangapuramu
aku sih pengen lanjut 
senajan wis kebacut
tak akoni aku sing luput

udan udan no sing gedi
klintir no eluh ku iki
gowono mili ojo mbok go bali
salah ku sing wingi uwis tak getuni

bubar ora tak baleni
remok redam ati iki
koyo ngene wong kelangan
rasane ora karuan
mergo salah dalan

lintang sewengi
cukup sewengi iki, rabakal tak nduweni
mung ngeridu ati
tresno mung sakkedep moto
kowe teko amung dadi godo

gebyar netra mu
mung pandelengan semu
ngluluhke atiku ninggal tatu jeru
aku lan kowe
cukup, cukup sewengi wae