Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Rosynta Dewi - Wes Suwe

wes suwe.. aku lan sliramu pisahan
atiku.. isih tansah kelingan..
wes suwe.. aku tanpo sliramu
rasane.. atiku durung lilo kelangan

wes suwe.. aku lan sliramu ra ketemu
piye saiki.. opo wes mulyo seneng uripmu..
ning kene.. aku sih tansah eling sliramu
masio.. sliramu wes gawe tatu atiku..

loro senajan loro..
tatu senajan tatu
tak kuat-kuatne atiku
nompo lakon katresnanku..

nyongko aku ra nyongko..
ngiro aku ra ngiro
tego gawe susahku
sliramu ninggal aku