Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Lagu Buat Mantan

Ora bakal.. getun mikirne sliramu..
Malah dadi banggaku 
Koe wes nyandang dadi 
Setatus mantanku..

Sory wae.. I'm is very ok.
Selalu ceria meski tanpa kamu
Ada di sisiku lagi.. lagi..

Kadung ati iki wes kependem banyu moto
Ora tedeng aling aling kudu tak kuatno..
Sudik aku geton kon terus mikirno..
Wes ketok glagatmu pancen uwes ora tresno..

Kau tinggal cintaku iki yo wes ora popo..
Tak jamin seminggu..
Wes nemu gantimu..

Wes ndang minggato
Wes ndang minggato
Wes ndang minggato
Sory ae ati loro..

Wes ndang minggato
Wes ndang minggato
Wes ndang minggato
Sory ae ati loro..
Minggat minggat minggat minggato