Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Podo Karepe

Gusti yen pancen iki
Uwes dalane tak trimo karo mesem wae

Mbiyen aku nduwe roso tresno
Nanging saikine uwes bedo
Kowe wes karo wong liyo
Senajan loro tapi ora popo
Wes tak colne lehmu karo kae
 
Wes tak losne lehmu milih kae
Tak ikhlasne masio loro dewe
Mugo gusti paringi dalane

Seh podo senenge sek podo sayange
Nanging ketutup gengsine
Seh podo karepe
Seh podo butuh e nanging seh gede egone

Tresno sing tenanan
Nyatane mung kelaran kudu trimo kenyataan
Gusti yen pancen iki
Uwes dalane tak trimo karo mesem wae

Wes tak colne lehmu karo kae
Wes tak losne lehmu milih kae
Tak ikhlasne masio loro dewe
Mugo gusti paringi dalane

Seh podo senenge sek podo sayange
Nanging ketutup gengsine
Seh podo karepe
Seh podo butuh e nanging seh gede egone
 
Tresno sing tenanan
Nyatane mung kelaran kudu trimo kenyataan
Gusti yen pancen iki
Uwes dalane tak trimo karo mesem wae

Tresno sing tenanan
Nyatane mung kelaran kudu trimo kenyataan
Gusti yen pancen iki
Uwes dalane tak trimo karo mesem wae
Ngalio rosoku neng koe