Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Wegah Rewel

Yen Pancen Kowe Sayang Tenan
Ndang Di Jaluk Dewe Mantenan
Rasah Nyawang Kahanan
Di Pasrahke Jodo Mesti Tekan

Yen wis Jodoh
Ra Nyawang Bondo
Abot Enteng Ora Di Roso
Kabeh Modale Tresno
Wegah Rewel Ati  mantepno
Wegah Rewel,Wegah Rewel Ati Mantepno

Yen Pancen Podo Sayang
Ojo Ono Roso Bimbang
Pinginku Karo Kowe
Iso Nyanding Selawase

Wes Cukup Awakmu
Gawe Ati Berbunga
Pait Manise Urip
Di Lakoni Bahagia

Wis ra Bakal ILang
Cintaku Mung Kowe Sayang
Ojo Nyawang Endi Endi
Mantepno Mung Aku Ning Ati
Gawe Kocomoto Jaran
Wis Rasah Nyawang Mburi
Aku Tansah Ngenteni
Ono Cincin Manggon Ning Driji