Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Ketampel

Sun peluk riko ring ati
Pungkasane sing milu nduwe
Wis kadung isun kesilep nong welase
Sing kuoso mentas nyang loro

Kepilis rasane ati
Dong donge riko sing isun nduweni
Kepingin bareng selawase
Wurung nyanding pujane ati

Buru nak muluk ketampel
Cicir leleran, sing uman welase
Nelongso mung biso nelongso
Tugel angen nduweni riko