Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Aku Ikhlas

Puas puasno atimu
Rasah tanggung yen arep ngelarani aku
Aku menak tak nyawang polahmu
Tak trimone masio atiku tatu

Tutokno lelakonmu
Katekno nggonmu nggawe panas atiku
Arep piye koe eman sifatmu
Gur rung reti kesenenganmu

Masio abot ning tak songgone
Ikhlas ra ikhlas wis tak trimone
Masio dilarake
Aku lilo mergo wedi kelangan kowe

Pandongaku sak bendinane
Mugo kowe kelingan janjine
Wis cukup semene
Pacobanku dan ono mandegke

Tutokno lelakonmu
Katekno nggonmu nggawe panas atiku
Arep piye koe eman sifatmu
Gur rung reti kesenenganmu

Masio abot ning tak songgone
Ikhlas ra ikhlas wis tak trimone
Masio dilarake
Aku lilo mergo wedi kelangan kowe

Pandongaku sak bendinane
Mugo kowe kelingan janjine
Wis cukup semene
Pacobanku dan ono mandegke