Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Golek Liyane

Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne 
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan
Yen pancen kuwi dalane

Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang 

Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap smanten matur nuwon