Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Ajeng Kartika - Ora Bakal Mundur

matur suwun sayang wes ngancani aku
nganti aku iso koyo saiki
saiki gantian sampean tak perjuangkan
yakin aku bakal menang
menangke ati ayah ibumu
ben aku dipek mantu
dadi bojomu ora bakal mundur
mergo aku wes nandur

nandur tresno sing ora biso ajur
kuncine mung siji
mugo sampean iso jogo ati
nganti aku teko moro gowo wong tuwo
gawe nglamar sampean
sing tak sayang sayang