Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Arnilla Putri - Dewe Ora Kuat

Opo Yo kuat, Aku yen dewe
Urip tanpo Kowe
Seng biasane, Tansah sesandingan
Sayang sayangan

Petenge ati, Adoh karo kowe
Wong seng tak tresnani
Mung kerlipe lintang, Sorote rembulan
Seng biso tak sawang

Nambahi kangen, Kangene ati
Wong lagi kasmaran
Kuat Ra kuat, Aku kudu kuat
Wes prei ra sambat
Wes ra angel angel, Aku emoh bawel
Los prei ra rewel