Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Eny Sagita - Kahanan

Kahanan ku iki yen tak umpamakne
Koyo cahyaning bulan kang kalingan mego
Peteng koyo aneng luwang
Suwung sepi tan ono
Kang biso angluwari panandanging ati

Jerit tangis atiku
Netes luh ning pipiku
Roso nelongso sliramu megatne tresno
Ibarat kembang kang layu tanpo kumbang asmoro
Aku kang kebacut tresno kok tinggal lungo

Nglangut ing wanci wengi
Yen rino atiku nelongso
Putus talining janji
Kowe ninggal kembang tresno

Loro laraning ati
Nadyan loro aku nerimo
Sliramu cidro janji
Tego ninggal aku lungo

Tak lilakke lungamu
Nadyan abot jroning rasaku
Pepes woting atiku
Kesayat welat tresnamu

Nadyan adoh dunungmu
Ojo nganti nglalekke aku
Kenangan lan sliramu
Dadi memanik ing kalbu

Umpamane kowe bali
Nambani laraning ati dek semono
Tak enteni kowe bali
Bebarengan nyambung tresno dek semono