Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Kudu Piye

Aku kudu piye saiki dalane
Aku kudu piye mungkin iki takdire
Pisahan ro kowe mergo wong tuamu 
Ora setuju

Mending aku ngalah 
Mergo ku wes kalah
Kalah karo bondo sing di jaluk wong tuo
Aku wong ra duwe isone mung nrimo
Senajan atiku loro

Jujur aku iseh sayang
Kabeh mergo kahanan
Piye aku kudu piye
Abot ninggalke kowe

Ajur aku ra trimo
Kowe digowo wong liyo
Sing di pilih karo wong tuamu
Amergo kabeh kuwi mung mergo bondo

Yowes nak sing di karepke
Aku tak lungo adoh ninggal kowe
Semoga bahagio lan kowe mulyo

Aku kudu piye saiki dalane
Aku kudu piye mungkin iki takdire
Pisahan ro kowe mergo wong tuamu 
Ora setuju
Mending aku ngalah 
Mergo ku wes kalah
Kalah karo bondo sing di jaluk wong tuo
Aku wong ra duwe isone mung nrimo
Senajan atiku loro

Ajur aku ra trimo
Kowe digowo wong liyo
Sing di pilih karo wong tuamu
Amergo kabeh kuwi mung mergo bondo

Yowes nak sing di karepke
Aku tak lungo adoh ninggal kowe
Semoga bahagio lan kowe mulyo
Aku wong ra duwe isone mung nrimo
Senajan atiku loro