Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Selawase Karo Kowe

Tak sawang esem mu
Manis gawe tentrem batinku
Uh tatape netramu
Tansah gawe atiku rindu

Senajan kowe adoh neng kono
Nanging tresno rinduku tetep ono

Aku kangen awakmu
Senajan mung sedelo ora ketemu
Aku pengen nyanding kowe
Selawase karo kowe

Tak sawang esem mu
Manis gawe tentrem batinku
Uh tatape netramu
Tansah gawe atiku rindu

Senajan kowe adoh neng kono
Nanging tresno rinduku tetep ono

Aku kangen awakmu
Senajan mung sedelo ora ketemu
Aku pengen nyanding kowe
Selawase karo kowe

Aku kangen awakmu
Senajan mung sedelo ora ketemu
Aku pengen nyanding kowe
Selawase karo kowe