Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Tau Tatu

tatu hang bengen tau
manggon nong ati nisun
seperene perihe mageh keroso

iku hang gawe sun kuatir
bakal kebalen maneng
isun wedi di larani

paribasane riko kelaksan nyanding isun
dadiyo ulan hang biso madangi isun

siji hang sun jaluk nyang riko
janji sing arep ngeliyo
mergo ati iki wes tau keloro
 
kadung mbesok atinisun wes riko duweni
sun jaluk ojo riko larani
kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko
sun jaluk ojo disio-sio

mergane sedurunge isun wes tau tatu
wes tau tatu

paribasane riko kelaksan nyanding isun
dadiyo ulan hang biso madangi isun

siji hang sun jaluk nyang riko
janji sing arep ngeliyo
mergo ati iki wes tau keloro

kadung mbesok atinisun wes riko duweni
sun jaluk ojo riko larani
kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko
sun jaluk ojo disio-sio

mergane sedurunge isun wes tau tatu
wes tau tatu
kadung mbesok atinisun wes riko duweni
sun jaluk ojo riko larani
kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko
sun jaluk ojo disio sio
mergane sedurunge isun wes tau tatu
wes tau tatu