Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Wes tatas

Tak Eleng eleng mbiyen 
tau ngomong opo
Arep ngancani aku tekan 
pungkase umurku

Nanging saikine 
kowe ninggal janjine
Ibarat banyu mili 
wes tekan segoro

Cubo dadi aku kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengen lara
Atiku wes tenang Wes tak anggep ilang

Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang 
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah Wes tak ngalah