Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Intan Chacha - Pilihanmu Liyo

Sak Tenane Aku Ra Ngerti
Opo Seng Kok Karepne
Tekamu Neng Urepku 
Koyo Amung Semu.

Saiki Cobo Rasakno
Kepiye Umpamane Dadi Aku
Larane Koyo Ngene
Kuciwo Sakjroning Dodo

Keneng Opo Tekamu Mung Sedelo
Ibarate Koyo Sakedepeng Moto
Ra Ngrumangsani Opo Pancen Tego
Sengojo Gawe Ati Gelo

Dudu Roso Dudu Tresno Seng Kok Gowo
Nanging Cerito Seng Kebak Sujono
Tiwas Aku Nggagas Kadong Aku Tresno
Ning Nyatane Pilihan Mu Liyo