Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Irenne Ghea - Mustiko Atiku

Isih ana siji
Wong bagus kang paling utama
Ra an liya Kejaba
Amung Sira

Tan agawe bingung
Tan agawe cuwa
Impen nalika smana
Saiki wus katon nyata

Pasuryanmu kadya
Rembulan semunar ndadari
Amandangi wengi
Sarta jagad iki

Sliramu tak anti
Amung kangmas yekti
Antuk katresnan jati
Bebrayan tekaning pati

Ing angkasa
Ana kerlip lintang
Ning atiku ana sliramu sayang

Duh wong bagus
Tresnaku ra bakal ilang
Nadyan keblak alang lan pacoban

Ing angkasa
Ana kerlip lintang
Ning atiku ana sliramu sayang

Ndarbeni mring
Tresna kang tulus satuhu
Amung sira, mustika atiku
Mustika atiku

Pasuryanmu kadya
Rembulan semunar ndadari
Amandangi wengi
Sarta jagad iki

Sliramu tak anti
Amung kangmas yekti
Antuk katresnan jati
Bebrayan tekaning pati

Ing angkasa
Ana kerlip lintang
Ning atiku ana sliramu sayang

Duh wong bagus
Tresnaku ra bakal ilang
Nadyan keblak alang lan pacoban

Ing angkasa
Ana kerlip lintang
Ning atiku ana sliramu sayang

Ndarbeni mring
Tresna kang tulus satuhu
Amung sira, mustika atiku
Mustika atiku