Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa James Ap - Pisah

Kelendi isun biso percoyo
Kadung nyatane mertanggung welase
Isun sabari, lan isun imbangi
Tapi tetep baen riko ngapusi

Ulihe isun kari mati-matian
Ngabeti riko kembang hang sun sayang
Tibane welase dinggo memengan
Isun riko tinggal ambi wong liyan

Saiki riko pisah ambi isun
Rasane ati koyo wong ling lung
Sun kuat-kuataken nong njero ati
Nahan roso hang keliwat perih
Nahan roso hang keliwat perih

Ulihe isun kari mati-matian
Ngabeti riko kembang hang sun sayang
Tibane welase dinggo memengan
Isun riko tinggal ambi wong liyan

Saiki riko pisah ambi isun
Rasane ati koyo wong ling lung
Sun kuat-kuataken nong njero ati
Nahan roso hang keliwat perih

Saiki riko pisah ambi isun
Rasane ati koyo wong ling lung
Sun kuat-kuataken nong njero ati
Nahan roso hang keliwat perih
Nahan roso hang keliwat perih