Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Niken Salindry - Jagat Tresno

Binarung Sworo Angin
Lan Jemblegur Ombak Segoro
Ngelingake Sliramu
Kang Tansah Tak Tresno

Lintang Semburat Ing Tawang
Ning Langit Sinare Gumebyar
Ngancani Sepiku
Kumlayang Ngamboro

Ning Angin Tak Titipne
Gedhene Roso Tresno
Sepi Tanpo Sliramu
Koyo Godong Garing
Kang Mabur Lelimengan

Pinginku Sesandingan
Makantar Geni asmoro
Biso Madangi Sukmo
Lan Tombo Kasmaran
Jiwo Kalbu Jagad Tresno