Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Karo Aku Wae

yen sayangmu menghianati
nggarai kowe loro ati
putusen ae ojo diteruske
karo aku wae

yen cintamu disepelekke
keroso ra ono regane
ikhlasno ae mending dilalekne
lanjut karo aku wae

pancen jeru aku ngerasakke
tapi tak pendem dewe
sayangku nyang kowe

mergo kowe wis ono sing nduwe
aku meneng ngenteni 
putusmu wae

wis suwi aku
jadi penggemar rahasiamu
aku akan sela

yen sayangmu menghianati
nggarai kowe loro ati
putusen ae ojo diteruske
karo aku wae

yen cintamu disepelekke
keroso ra ono regane
ikhlasno ae mending dilalekne
lanjut karo aku wae