Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Sepine Wengi

Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran
Koe nate janji ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki koe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan
Neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati
Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati