Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Sing Di Rindu Wis Due Bojo

Iso ngendang ra iso nyuling
Iso nyawang ra iso nyanding
Nandur jambu tukule mlinjo
Sing dirindu wes duwe bojo

Nyangking ember ngiwo nengen
Lungguh jejer nggo tombo kangen
Tuku lombok kurang duwite
Jarene simbok durung jodone

Rasane loro ati, nyawang kowe wes rabi
Kadung tresno ora biso duweni
Kowe tak sayang sayang, aku ra keduman

Nandur pari dipageri boto
Kadung tak pacari, dirabi wong liyo
Loro atiku, rasane loro
 
Godong klopo godonge pari
Nganti tuwo aku ra bakal lali
Hanya dirimu yang ku sayangi

Iso ngendang ra iso nyuling
Iso nyawang ra iso nyanding
Nandur jambu tukule mlinjo
Sing dirindu wes duwe bojo

Nyangking ember ngiwo nengen
Lungguh jejer nggo tombo kangen
Tuku lombok kurang duwite
Jarene simbok durung jodone

Rasane loro ati, nyawang kowe wes rabi
Kadung tresno ora biso duweni
Kowe tak sayang sayang, aku ra keduman

Nandur pari dipageri boto
Kadung tak pacari, dirabi wong liyo
Loro atiku, rasane loro
 
Godong klopo godonge pari
Nganti tuwo aku ra bakal lali
Hanya dirimu yang ku sayangi
Hanya dirimu yang ku sayangi