Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Kelambi Suwek

Kangen, kowe kangen aku
Ning yen tak takoni kowe ra ngaku
Ati raiso ngapusi sejatine kangen
Tapi kowe kaya ra meken

Kelambi suwek kiwo lan tengen
Gayamu cuek ning asline kangen
Karo aku karo aku
Kowe pengen ketemu

Kelambi suwek kiwo lan tengen
Gayamu cuek ning asline kangen
Karo aku karo aku
Kowe pengen ketemu

Kangen, kowe kangen aku
Ning yen tak takoni kowe ra ngaku
Ati raiso ngapusi sejatine kangen
Tapi kowe kaya ra meken

Kelambi suwek kiwo lan tengen
Gayamu cuek ning asline kangen
Karo aku karo aku
Kowe pengen ketemu

Kelambi suwek kiwo lan tengen
Gayamu cuek ning asline kangen
Karo aku karo aku
Kowe pengen ketemu

Kelambi suwek kiwo lan tengen
Gayamu cuek ning asline kangen
Karo aku karo aku
Kowe pengen ketemu

Kelambi suwek kiwo lan tengen
Gayamu cuek ning asline kangen
Karo aku karo aku
Kowe pengen ketemu