Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Minggir Awas Pliket

Masih adakah rindu
Yang pernah aku rasakan
ku ingin engkau hadir
dalam pelukanku

Masih adakah cintamu
Yang dulu begitu indah
Ingin ku dengar
Desah bisikmu saat bersamamu

Masih adakah maaf
Untuk kehadiranku
Masih adakah cinta
Yang tersisa di hatimu

Told my homies, yo we gon make a hit
We gon make a hit while we talkin shit
Take a seat, shit this shit is lit
Beat nya menggigit kaya lagi cepirit

Mas, kowe ojo sok ganteng
Senajan wis sukses uripmu
Elek - elek biyen aku uwis tau
Kringeten bareng awakmu

Minggir awas pliket
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Iyooh.. iyooh..

Mas, kowe ojo ngaku - ngaku
Ngoco sawangen dapurmu
Tangio ojo miring turumu
Ora sudi aku karo awakmu

Ora masalah kowe ngenyek aku
Sing penting aku wis tau, wis tau jeru
Ngomongo piro regamu
Tak dolne bengkok bapakku

Kowe urung ngerti sopo aku
Aku ratu youtube sing paling ayu
Minggato soko ngarepku
Timbang tak pancal raimu

Ora masalah kowe ngenyek aku
Sing penting aku wis tau, wis tau jeru
Ngomongo piro regamu


Sopo sing sudi karo dangkringanmu
Duwe manuk yok ora kaku-kaku
Reneo nyedako aku, sayang
Rene tak keplak gundulmu

Mas, kowe ojo sok ganteng
Senajan wis sukses uripmu
Elek - elek biyen aku uwis tau
Gandeng pupu karo awakmu