Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - So So Ho Aa

Sumilir angin wengi kang tumetes 
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi 
Titipen rindu Iki sangsoyo akeh 
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji tresnoku yo mung siji 
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati 
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun 
Sayang... aku tulus Tresno slirahmu
Huuu....

Tresno ra bakal ilyang 
Kangen sangsoyo mbekas 
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu