Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Wandra - Sak Madyone

Nggenjot alon alon wes tak lakoni
Kerjo amben dino yowes tak lakoni
Nanging durung biso nyenengke atimu 
Aku mung biso njaluk pangapuramu 

Tetep ora ilang roso sayangmu
Topan kok anggep angin sing gawe dorong layarmu 
Love of my life and say I love you
Badai pasti berlalu 

Aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
Nglakoni urip iki sak lumrahe Sak Madyone
Nanging ati isih ndue roso percoyo 
Mugi Gusti pinaringan berkah nggo kulo