Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Dory Harsa - Biasa Wae

jarene kowe nduwe omah gedhong sak isine.. jarene
jarene kowe mobil mewah sak larange..
jarene

aku nduwe konco koncoku iki 
senengane sombong omongane duwur duwur koyo pesawat tempur
pengen tak dublaki kue lumpur 
ora tekan ati amarga deweke tak anggep uwong nglindur

jarene kowe nduwe emas batang sak tambange.. jarene
jarene kowe nduwe pacar sak okeh okehe.. jarene

tak iyo iyoke ceritane
tak iyo iyoke ceritane

biasa wae oh biasa wae
omongane ojo di gedheke
biasa wae oh biasa wae
duwur duwur kesampluk lambene