Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Nandur Perih

Nyuwun sewu koe wes mblenjani
Janjimu raono seng ditepati
Mending tak lungo timbang nandur perih
Nambah loro isi njeroning ati

Wes ra biso rosone dipekso
Yen dipekso malah dadi loro
Mending tak lungo timbang nandur perih
Nambah loro isi njeroning ati

Mending aku lungo 
Pas lagi sayang sayange
Timbang aku lungo pas lagi jeru jerune

Mending aku lungo 
Pas lagi sayang sayange
Timbang aku lungo pas lagi loro atine