Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Purik

wengi iki ora penak atiku
kelap kelip ora iso merem mripatku
biasane kowe ono sandingku
aku turu tanganmu ngelus rambutku

ku sendirian tidur kedinginan
menunggu kamu tak pulang pulang
setiap malam aku kesepian
hanya ditemani nyamuk nyamuk yang nakal

aku ora iso turu yen ora mok uru uru
mata tak dapat terpejam bila gak kamu sayang
bukalah dadaku tresnoku hanya kamu
yen kowe ra percoyo mangano godong telo

sayang kowe ndang balio 
aku ra iso turu tanpa kamu ada disampingku
sayang aku kan berjanji ora bakal lali
njalok opo tak turuti

sepurane yen aku iki salah
kowe kangen tapi ora tak reken
kowe purik neng omahe bulek
ngowo menthok bebek karo pitek

ku sendirian tidur kedinginan
menunggu kamu tak pulang-pulang
setiap malam aku kesepian
hanya ditemani nyamuk-nyamuk yang nakal

aku ora iso turu yen ora mok uru uru
mata tak dapat terpejam bila gak kamu sayang
bukalah dadaku tresnoku hanya kamu
yen kowe ra percoyo mangano godong telo

sayang kowe ndang balio 
aku ra iso turu tanpa kamu ada disampingku
sayang aku kan berjanji ora bakal lali
njalok opo tak turuti
Hooo uwooo

sayang kowe ndang balio 
aku ra iso turu tanpa kamu ada disampingku
sayang aku kan berjanji ora bakal lali
njalok opo tak turuti