Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Sayangmu Sirno

Tulung jawaben 
jawaben sing jujur 
ben aku iki ngerti sak tenane 
uwis tak gatekne 
sayangmu wis luntur 
yen pengen pisah aku bakal mundur 

ngomongo aku rapopo 
jujuro rasah sandiworo 
senadyan nggawe sesek ning dodo 
sak mestine yen atiku loro 

tresnoku tak sendekne ning atimu 
atimu semende ning wong liyo 
tresnomu amung sawetoro 
ra ngiro kowe nganti tego 
sayangmu sirno hu.. hu.. hu.. hu..