Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Kulonuwun

Kulonuwun piye kabar awakmu 
Seng pernah ono neng njero atiku
Ngancani aku, urip bareng ngentek ke
Waktu

Nuwun sewu kulo meng lagi rindu
Kelingan kamu nggandeng tanganku
Mergo saiki,ono tangn liyane aku

Aku iseh tetep loro
Tapi kebacut tresno
Adduh meskno
Koe kok tega tegane
Pamer tangan liyane 
Adduh mesakke
Saiki isone mung nelongso dewe