Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Terserah Kowe

Opo ara iso 
Koe nglalek'akih
Cerito karo mantanmu
Sing wis masa lalu

Ora ono artine
Koe tresno awakku
Yen isih kepikiran
Karo mantanmu

Aku ra iso...
Aku ra iso...
Aku ra iso...
Nerimo........

Percumo wae 
Tresnoku kepekso
Yen wis ngganjel nong ati
Tiwas ati loro..

Terserah koe
Sopo sing mbok pilih
Milih aku opo mantanmu
Asal koe bahagia