Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Lusiana Malala - Bojoku Wes Jos

Ojo ngudo aku jo
Ojo Njorak Jarak Aku
Aku iki wong kenceng jo
Ora tau tolah toleh

Ojo ngudo aku jo
Ojo Njorak Jarak Aku
Aku iki wong kenceng jo
Ora tau tolah toleh

Ndudohne awak mlakune ngepat ngepot
Pamer duwet sak gebok
Sepurane Jo

Bojoku wes jos 
Aku ora bakal ngliyo