Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Jawa Lusiana Malala - Los Gak Rewel

nongko enom jenenge tewel..
los los wae.. aku panggah gak rewel
senajan loro atiku..
sing penting aku biso nggawe kowe..
ngguyu.. wis marem atiku..

koyo sego mambu.. kabeh omonganmu..
ra kenek di percoyo karo digugu
ngene ngono salah.. jadi serba salah..
aku nuruti opo karepmu..
kowe ora biso.. nggawe seneng ati..
mung bisone nggawe jeles wae..

nongko enom jenenge tewel..
los los wae.. aku panggah gak rewel
senajan loro atiku..
sing penting aku biso
nggawe kowe.. ngguyu..

nongko enom jenenge tewel..
los los wae.. aku panggah gak rewel
senajan loro atiku..
sing penting aku biso nggawe kowe..
ngguyu.. wis marem atiku..

koyo sego mambu.. kabeh omonganmu..
ra kenek di percoyo karo digugu
ngene ngono salah.. jadi serba salah..
aku nuruti opo karepmu..
kowe ora biso.. nggawe seneng ati..
mung bisone nggawe jeles wae..

nongko enom jenenge tewel..
los los wae.. aku panggah gak rewel
senajan loro atiku..
sing penting aku biso
nggawe kowe ngguyu..

nongko enom jenenge tewel..
los los wae.. aku panggah gak rewel
senajan loro atiku..
sing penting aku biso nggawe kowe..
ngguyu.. wis marem atiku..

nongko enom jenenge tewel..
los los wae.. aku panggah gak rewel
senajan loro atiku..
sing penting aku biso nggawe kowe..
ngguyu.. wis marem atiku..

koyo sego mambu.. kabeh omonganmu..
ra kenek di percoyo karo digugu
ngene ngono salah.. jadi serba salah..
aku nuruti opo karepmu..
kowe ora biso.. nggawe seneng ati..
mung bisone nggawe jeles wae.

nongko enom jenenge tewel..
los los wae.. aku panggah gak rewe
senajan loro atiku..
sing penting aku biso
nggawe kowe.. ngguyu..

nongko enom jenenge tewel..
los los wae.. aku panggah gak rewel
senajan loro atiku..
sing penting aku biso nggawe kowe..
ngguyu.. wis marem atiku..

koyo sego mambu.. kabeh omonganmu..
ra kenek di percoyo karo digugu
ngene ngono salah.. jadi serba salah..
aku nuruti opo karepmu..
kowe ora biso.. nggawe seneng ati..
mung bisone nggawe jeles wae..

nongko enom jenenge tewel..
los los wae.. aku panggah gak rewel
senajan loro atiku..
sing penting aku biso
nggawe kowe.. ngguyu..

nongko enom jenenge tewel..
los los wae.. aku panggah gak rewel
senajan loro atiku..
sing penting aku biso nggawe kowe..
ngguyu.. wis marem atiku