Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Mala Agatha - Angin Dalu

Nduwe ku mung roso tresno
Nduwe ku mung roso sayang
nganti nyawaku ninggalke rogo
Rosoku ra ilang

Tresno ning njero dodo
Sing tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugih bondho
Menging digawe loro

Sak pedhote nafasku
Mung kowe sing tak tunggu
Ora ono liyane
Sing ning atiku

Sak oncate nyawaku
Ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu
dadi saksi bisu