Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Nella Kharisma - Salam Tresno

Sumilir angin wengi kang tumetes
Nambah kangen ku sangsoyo gedi
Titipen rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang Aku tulus tresno slirahmu... huuu

Tresno ra bakal ilang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng sliramu