Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Rosynta dewi - Aku dewean

Sepine wengi aku ngenteni
Perihe ati sing tak rasakne
Tanpo sebab kowe
Ninggal aku dewean ono kene

Sadar aku sadar
Aku mung pelampiasan
Disaat kau butuhkan

Kowe mung teko gawe marem atiku
Sejenak kau pergi tinggalkanku

Kudu tak trimo yen iki dalane
Tresnamu bedo ati bedo lambe

Mergo neng kono we ono liyane
Aku permisi cukop semene wae

Sadar aku sadar
Aku mung pelampiasan
Disaat kau butuhkan

Kowe mung teko gawe marem atiku
Sejenak kau pergi tinggalkanku

Kudu tak trimo yen iki dalane
Tresnamu bedo ati bedo lambe

Mergo neng kono we ono liyane
Aku permisi cukop semene wae

Kudu tak trimo yen iki dalane
Tresnamu bedo ati bedo lambe

Mergo neng kono we ono liyane
Aku permisi cukop semene wae

Sadar aku sadar
Aku mung pelampiasan
Disaat kau butuhkan